Annorlunda doppresenter eller vanliga doppresenter?

Har du blivit inbjuden till en dopceremoni och funderat på den perfekta gåvan, så att du kan förmedla dina bästa hälsningar till barnet och föräldrarna? Om ja, har du kommit till rätt ställe.

Att bli inbjuden till en dopceremoni innebär att barnets familj håller dig högt. En dopceremoni är en väldigt speciell händelse och du bör överväga att köpa en omtänksam gåva till familjen. Doppresenten ska helst vara meningsfull för familjen och samtidigt något som också skulle glädja barnet framöver.

När du bestämmer dig för att gå ut och jaga efter den perfekta dopgåvan, kommer du sannolikt att bli förvirrad över vad du egentligen ska köpa. Du hittar kanske ett par saker, vissa kan vara överdrivna, vissa kanske inte är så söta, och vissa kanske inte kommer upp till dina gåvanormer. Vad ska man göra i det fallet?

Ta en titt på vad Gravyrbutiken har att erbjuda!

Personliga doppresenter

Gör du en liten ansträngning för att få till en personlig doppresent till barnet så kommer det definitivt att återbetalas, eftersom en personlig doppresent skulle visa din omtänksamhet och kärlek till barnet. Föräldrarna kommer bara att älska när de ser sitt barns namn uteslutande skrivet på presenten, tillsammans med barnets vikt, längd och födelsedatum också. En standardgåva kan ändå aldrig slå en personlig gåva.

Livliga och söta gåvor

En baby lockas av färger, så varför inte få en present som skulle ta fram det lilla leendet? En färgstark konstnärlig affisch, med söta teckningar i funky klänningar, är definitivt värt att sätta upp i ett barns plantskola. Eller ett personligt och vackert konstverk som kan presentera barnets plantskola med sin tidlösa beröring. En sådan doppresent skulle säkert bestå i många år och bli hände med som en familjemedlem också. Självklart vill du väl köpa en speciell gåva, eller en annorlunda doppresent för din bästa väns baby, eller din söta lilla systerdotter?

Konstverk

Konstverk visar alltid upp din goda smak. Därför måste du överväga de personliga konstverk som kan köpas som doppresenter för en nyfödd baby och deras familj.

Den unika dopgåvan

Låt oss berätta lite om de unika doppresenterna som kan fungera som givande gåvor för dopceremonin.
För hårdrockarföräldrarna finns en pekbok som vid namn ”Pek Heavy” som är världens första heavy metal-pekbok där alla begrepp inom hårdrocken förklaras för de allra minsta!

Bröstmössa – Boob Beanie, med stor portion humor. Denna utvecklades i Australien av en ammande mamma och har blivit en succé över hela världen.

Andra annorlunda doppresenter kan vara att exempelvis skapa ett resekonto, eller köpa aktier med anknytning till barnets namn. Låt fantasin flöda när det handlar om annorlunda doppresenter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*