Dopgåvor till pojkar

Alla säger att det är svårt att köpa presenter till män. Förutom att välja ett udda verktyg eller klädesplagg har vi alla problem att välja en lämplig gåva till män. Det är förmodligen anledningen till att blir så många strumpor och högar med aftershaves.

Nåväl, problemet börjar tidigt i livet. Tänk på att du förnekar döden, ingen oroar sig någonsin för att dopgåvor till en liten tjej. Små tjejer är lätta. På toppen av alla de traditionella dopgåvorna finns det gott om söta små kors, halsband och smycken att välja mellan, eller armband och charmarmband till hennes minnesbox och minnen till sitt sminkbord. Små pojkar å andra sidan utgör mer av ett problem, så här är en snabb översikt över fem dopgåvor för små pojkar som täcker en rad budgetar, men som i alla fall har betydelse och livslängd.

På samma sätt som en dop återspeglar vänner och familjens förhoppningar för ett barns framgångsrika liv, så bör en dopgåva vara beständig en hel livstid och alltid påminna mottagaren av dagen och givaren. Så, den mest populära dopgåvan har länge varit en dopbibel.

Dopbiblar finns i många former och storlekar. En traditionell preferens är King James versionen av Bibeln med ett sterlingsilverfront, eller plack, designad med ett silverkors. En sådan imponerande dopgåva kommer att läsas och omhändertas under hela livet och blir snabbt ett arv för framtida generationer.

Silver har varit förknippat med dop länge och är ett återkommande tema bland många doppresenter. Av denna anledning är en silversmycken en populär dopgåva till pojkar som kan ha liknande resonans mot en bibel samtidigt som den kan fås till en mindre budget. St Christopher exempelvis är inte bara skyddshelgon, han ses också som en vuxenguide för ett barn och erbjuder skydd under hela livets resa. Ett silversmycke av St Christopher är en underbar gåva, full av mening. Det förbättras ofta genom att gravera initialer och datumet för dopet.

Andra populära doppresenter för pojkar är en silverfat, mugg eller kopp. Sedan viktorianska tider har dessa ofta givits som miniatyrskalade mönster presenterade i gångjärnslådor. På senare tid, där priset på silver mer än fördubblats under de senaste två åren, har fullstora silverfat blivit otroligt dyra och mindre vanliga som dopgåvor.

Mer sekulära gåvor till pojkar innehåller också en uppsättning silver manschettknappar. Återigen är detta en bestående gåva som kommer att hållas och användas under hela livet. Inristad med ägarens initialer, detta är en mycket personlig gåva. Manschettknappar kan också bära ett meddelande eller en symbol, så en gemensam gåva är en uppsättning manschettknappar i form av ICTHUS kristna fiskar eller i form av korset.

Oavsett vilken gåva du väljer för den lilla killen, var säker på att det är något som kommer att vara och skötas hela livet.

Söta och praktiska dopgåvor

När tiden kommer för att köpa dopgåvor kan du bli helt tom i bollen. Om dina vänner eller syskon precis har börjat få barn är det troligt att du inte har köpt några dopgåvor tidigare. Eller kanske har vänner och familj fått barn, men de kanske bestämde sig för att inte ha någon dopceremoni. Men om en inbjudan till ett dop dumpit ner i din brevlåda så det med andra ord dags att börja leta efter dopgåvor. En dopceremoni handlar om att välkomna den här nya personen till världen och officiellt ge barnet sitt namn. I grund och botten är det ett mycket personligt tillfälle så personliga doppresenter är klart bäst. Det är därför som personliga doppresenter borde vara på toppen av din lista när du överväger olika alternativ för dopgåvor.

Så vilka exakta alternativ har du och vilka element ska de inkludera?

Bilder och text på gåvorna ger dem den ultimata personliga touchen, mönster och färger ger dopgåvorna de skönhetsegenskaper som barns gåvor kräver (barn handlar om att va söta) och föremål som är lämpliga för nyfödda barn ger gåvorna det användbara elementet som också är mycket viktigt. Så nu vet vi så mycket som att söta dopgåvor uppskattas, men söta doppresenter som är användbara är ännu bättre. Dessa tre element är nyckeln när man köper personliga doppresenter.

Så nu kanske du undrar vad föräldrar faktiskt behöver till sin nyfödda baby, vad är användbara dopgåvor till föräldrar? Du kan börja med att tänka vad barn spenderar mestadels av sin tid på, vilket egentligen inte är så svårt! Bebisar äter, sover, kryper och pojkar i stort sett 24/7 under de första månaderna skriker, så ge föräldrarna personliga gåvor som hjälper till att ta hand om barnet medan han eller hon gör standard babyaktiviteter. För att hjälpa föräldrar att hålla sina barn skyddade i vagnen får de personliga sovsäckar eller buggysäckar. De kan ibland monteras för att matcha en viss storlek på barnvagnen som är utmärkt till mamma och pappa. Babyfiltar är perfekta för att flytta runt aktiviteter hemma. En mjuk och söt bildmontage på filten under barnet medan hon eller han kryper runt är underbart. Den minst spännande delen av att vara förälder är att byta blöjor. Men med en speciella dopgåvor för detta, så kan blöjbytandet också gå mycket smidigare.
Doppresenter i olika länder

Förra veckan gick jag ut i Paris och skulle handla doppresenter, och när jag letade efter den perfekta dopgåvan, insåg jag att det fanns några mindre skillnader mellan den svenska traditionen och den franska. Detta ledde till att mina tankar börjar spinna iväg, och jag undrade ”Är det annorlunda doppresenter för varje land?” Och ”Är traditionerna men dop föränderliga med tiden?” I detta blogginlägget ska vi försöka se skillnaderna på doppresenter i olika länder.  

Vi börjar med de traditionella. I Frankrike är det vanligt att ett barn får ett dopsmycke eller ett armband från sin gudfader och gudmor.  I Sverige är dopskedar väldigt vanliga. I Frankrike presenteras traditionella dopsmycken främst med ett helgon eller med Jungfru Maria.  Sådana dopsmycken kan antingen vara sterlingsilver, vitt eller gult guld, med tanke på att guldet är mer hållbart för smycken är det också det föredragna alternativet.

I England är de mest traditionella dopgåvorna silver föremål som silverskedar, äggkoppar, muggar, skallror och servettringar och om barnet är tillräckligt ungt så är sängkläder ett bra alternativ.

I Spanien är en av traditionerna att erbjuda dopklänning till barnet.

Alla dessa dopgåvor är populära eftersom de kan anpassas: silver kan graveras med barnets initialer, ett datum eller till och med ett specifikt budskap.

Det enda råd vi vill ge dig om du väljer bland traditionella doppresenter är att personifiera objektet med gravyr.

Hur vi ser på ett barns dop har förändrats genom åren så uppenbarligen har traditionerna förändrats och folk tenderar att numera leta efter mer praktiska doppresenter. Barn döps även när de är äldre (ursprungligen skulle de döpas när de bara var några månader gamla). Därför måste även vi anpassa oss och ibland vara mer fantasifulla när vi tänker på barnets ålder. 

Sparbössor är mycket populära, även fast vi lever i en digitaliserad värld: sterling silver graveras för att ge en personlig prägel. Fotoramar i silver anses vara smakfulla, mångsidiga och aldrig falla ur modet. Fotoramar är enligt min uppfattning ett mycket bra doppresenttips eftersom förutom att vara personligt graverad så kan du även inkludera en bild, vad du än vill och göra doppresenten till en tankeväckande present

Underbara annorlunda doppresenter

En son eller dotters dop är en av de viktigaste sociala ceremonierna som en familj kan uppleva, och det är en festdag för barnets föräldrar, gudföräldrar och andra familjemedlemmar. släktingar och vänner. Vid denna tidpunkt är barnet för ungt för att behålla några minnen relaterade till den stora dagen, så det är upp till föräldrarna och barnets familj att se till att det finns gott om saker att titta på när barnet blir äldre , och vad är då bättre sätt att göra detta då genom att presentera en present som är helt unik? I den här artikeln kommer vi att titta närmare på några av de mer ovanliga, individuella och annorlunda doppresenterna som ryms inom en mindre budget.

Traditionella kontra annorlunda doppresenter

En sak som kan hjälpa ett barn att återuppleva dagen för deras dop är ett speciellt dopminnesmärke. Den primära dopgåvan som föräldrar köper till sitt barn är dopklänningen, och vissa föräldrar använder ofta dopklänningar som de hade på sig eller som har överlämnats genom generationer. För andra familjemedlemmar och för gudföräldrarna är det lite frågan om att köpa en lämplig dopgåva eller minnessak som kan åtnjutas av både föräldrarna och barnet. De mer traditionella formerna av dopgåva inkluderar filtar, hakklappar, hätta, graverade smycken och mycket mer. Men fler och fler människor letar efter dopgåvor som är mycket mer unika idag, och till och med udda, vilket kan vara fördelaktigt, eftersom mer traditionella gåvor kan förlora sin glans och unikhet med tiden. Låt oss slå fast att, Inte varje dopgåva måste vara en prydnad för att vara värdig för evigt. Varför inte överväga en gåva som både barnen och föräldrarna kan njuta av omedelbart? 

Här kommer några exempel på annorlunda doppresenter

  • En förtjusande gåva för nyfödda bebisar och baby shower är babyfiltarna
  • En underbara middagsuppsättningen med en förtjusande design gör den perfekta dopgåvan.
  • Personligt hängsmycke halsband – Den personliga moder & baby halsbanden är den perfekta annorlunda doppresenten i gravyr. Med två bedårande droppar som kan bära initialerna hos både mor och baby.

Smyckeskrin, fotoalbum eller annorlunda doppresenter?

Om du har blivit bjuden på ett dop tycker du kanske att det är svårt att hitta en passande doppresent. Man vill gärna ha minnen från dagen då barnet döps och även barnet själv vill se dessa minnen senare i livet. Det finns en hel massa olika doppresenter att välja på för både pojkar och flickor. Välj ett smycke och det passar för båda könen! En halskedja till exempel kan både pojkar och flickor ha. Man kanske väljer en enklare modell för en pojke och en lite mer avancerad modell för en flicka. Det finns smycken både i silver och guld så det är bara att välja den prisklassen som passar för ens plånbok. Du kan välja ett smycke som passar för barnet även senare och som kan följa barnet hela livet. Eller kanske vill du köpa ett lite mer barnsligt smycke som barnet kan ha när det fortfarande är litet. Hur du än väljer finns det otaliga varianter att välja på, det är bara att bestämma sig för den typen av smycke som man tycker är finast.

Du kanske vill välja något mer traditionellt som till exempel ett fotoalbum som kan graveras. I albumet får de viktigaste av barnets första foton plats och för att göra det hela mer personligt kan du låta gravera barnets namn och födelsedag och klockslag på albumet. Denna present kommer att vara omtyckt av barnets föräldrar och även själva barnet senare i livet.

Speciellt för ett flickebarn kan ett smyckeskrin vara en doppresent som för med sig mycket glädje under barnet småbarnsår. I skrinet kan man samla barnets första smycken och spara dem som ett minne för framtiden. Skrinet är oftast fodrad med tyg på insidan och ovanpå skrinet kan man gravera barnets namn, födelsedatum samt eventuellt dopdatum och därmed blir smyckeskrinet en doppresent som kommer att vara mycket uppskattad av barnets föräldrar.

Det finns även mycket annat att välja på om du vill hitta en speciell och annorlunda doppresent; böcker, bestick och konstglas är bara några exempel. Det är bara att välja bland tiotals olika och fina presenter.

Förslag på annorlunda doppresenter

Är du bjuden på barndop? Har du svårt att hitta en doppresent? Det behöver inte alls vara svårt om du använder internet och letar där. Du kan hitta de mest annorlunda och fina doppresenter som finns.

Traditionella doppresenter är något som kan sparas livet ut och fungera som ett minne. Smycken, fotoramar, sparbössor och bestick är de som man köper mest och är traditionella. Men du kanske vill hitta något helt annorlunda. Det finns ju inga regler för vad man ska köpa som doppresent så det är bara att välja något som man tycker passar barnet. Presenten ska ändå vara något som passar barnets och föräldrarnas högtidsdag.

Man kan till exempel köpa en rejäl leksak i stället för ett smycke. Gunghästar och liknande passar bra som doppresent och barnet kommer att ha mycket nöje av leksaken senare när det är större. Du kan även ge en speldosa som man kan hänga ovanför barnets säng. Det finns olika modeller som mjukisdjur eller en gammaldags speldosa. Det kan använda vid nattning av bebisen och senare kommer barnet dra upp den själv.

Om du inte vill köpa en klassisk dopsked kan du kanske köpa vanliga barnbestick. Besticken är mycket användbara när barnet börjar äta själv och barnet kan använda dessa bestick i många år. Det finns olika modeller att välja mellan och du kan få besticken antingen blanka eller med ett motiv på.

Du kan alltid ge böcker i doppresent. Du kan välja mellan sagoklassiker eller välja en annan bok som du tycker om. Det finns även olika bokboxar att köpa och därmed får barnet flera böcker som senare kan användas när man läser godnattsagor till barnet. I boken eller i böckerna kan du skriva en personlig hälsning så barnet kommer ihåg vem boken kommer ifrån.

Om du vill ge något alldeles speciellt kan du välja att ge graverbara dopljustakar i kristall. Även här kan du välja mellan olika varianter. Ljusstakarna brukar kunna graveras både på sidan och under ljusstaken. Du kan välja att gravera barnets namn och datum för dopet på ljusstakarna och du har ett mycket annorlunda och en uppskattad present.

Babyfilt är något som varje barn brukar ha för att använda som snuttefilt. Filtar finns i otaliga utföranden och färger. Välj den du tycker om bäst och för att göra filten personlig kan du låta brodera barnets namn på filten.

En dopskål är något som behövs i dopet och skålen kommer att vara ett fint minne av dopdagen. Välj en stilfull kristallskål gör den personlig och annorlunda med gravyr. Du kan välja din favoritskål och låta gravera barnets namn och dopdatum på skålen. Du kan även låta gravera en valfri hälsning i skålets undersida.

Du kan även ge barnet ett smycke som representerar barnets stjärntecken. Det finns även flera andra typer av smycken att välja på. En sparbössa med lite pengar i och kanske även ett bankkonto för barnet är också något som speciellt mor- och farföräldrar brukar ge.

Det finns alltså massor av olika annorlunda och personliga presenter att välja mellan. Välj den som passar för barnet, dig och din plånbok bäst.

Födelsedagspresenter & doppresenter till pojkar

Den dag då du döps spelar en stor roll i ditt liv. Namnet du får på dopet är ett unikt erkännande i form av dess namn. Namn är ett unikt sätt att identifiera människor på planeten och därmed detta tillfälle tjänar till att vara en mycket viktig del i allas liv. Doppresenter för pojkar och flickor måste därför väljas med tanke på vikten av tillfället.

Plagg är ett bra alternativ när det gäller att doppresenter för pojkar. Innan du gör ett köp se då till att kolla storleken på plagget, sedan behöver du även kontrollera tyget. Att undersöka tyget kommer att ge dig en uppfattning om huruvida det är säkert att användas av spädbarn så det inte finns risk att det kan ta eld.

Ett annat populärt alternativ bland doppresenter för pojkar är leksaker. Leksaker med belysning och ljudanläggningar brukar vara populärt. Barn kan njuta av att trycka på knapparna för att njuta av låtarna som finns inspelade i objekten. Ljusblixtar har också en tilltalande inverkan på de små barnen.

Insamling av flera objekt i en korg som utgör en presentkorg kan också vara bra doppresenter för pojkar. Från blöj kakor till haklappar och andra baby tillbehör, något som kan föredras för att utgöra korgen.

Handgjorda artiklar kan också bakas ihop i korgens innehåll. Handgjorda produkter har en personlig prägel och därmed en känslomässig inverkan på föräldrarna till det lilla barnet.

Presenter när barnet blir äldre, exempelvis födelsedagspresenter

När barn växer upp och når tonnåren ändras ju presenterna de vill ha.

Killar är mycket förtjusta i elektroniska prylar, således, att välja den elektroniska favoritprylen skulle vara det mest fördelaktiga alternativet. Bärbara datorer, brukar komma på toppen av listan i kategorin födelsedagspresenter.

Om din son älskar sport, kan du välja hans favoritsports0tillbehör för dem. Detta kan omfatta utrustning som undertecknats av deras bästa spelare eller något som är signerade av spelarna i hans favoritlag.

Om mottagaren älskar äventyr, planera in äventyrlig och upplevelser för honom med sina vänner kan vara en av de bästa födelsedagspresenter en pojke kan få. Kika in Greatmemories för olika upplevelser över hela världen!

En av de objekt som du kan föredra att ge födelsedagsbarnet kan vara fotoramar i stilig gravyr, som är lämpliga för barni tonåren men kanske passar bättre till flickor. Hobby och-liknande saker om de gillar bilar kan du ge en gokartupplevelse för att ta ett exempel, jag själv fick testa på att sitta i en Fomel 1 bil när jag var 11 år.

Investeringar är alltid bra presenter som också kan ge avkastning exempelvis aktier i ett företag som du tror kommer gå upp i värde. Tänk om du hade fått bitcoins för 9 år sedan när de kostade 0.04$ då kanske du hade haft 500 bitcoins idag. Detta skulle då varit den bästa doppresenten någonsin så det gäller att välja presenter med stor omsorg eller av de med det mer kreativa slaget.

De bästa dopgåvorna

Dopet är den tid då en persons relation till Gud är etablerad.

Vanliga doppresenter

Om du är inbjuden till ett dop, är det vett och etikett att ta med sig en dopgåva  Det finns en hel uppsjö av olika dopgåvor  som kan ges. De bästa dopgåvorna är personliga och visar att det finns ett starkt band mellan dig och den som skall döpas. Religiösa och praktiska gåvor är det som har störst känslosamt värde, men detta tog vi upp i föregående artikel.

Religiösa gåvor

Dopet är den period i kristnas liv när det formella förhållandet mellan Gud, Jesus och personen som ska döpas inleds och skall hålla livet ut enligt den bibliska tron. Av denna anledning är religiösa gåvor de bästa gåvorna att ge till barnet, eller barnets familj. Om du är bekant med familjens barn eller har en religiös tillhörighet finns det tusentals gåvor du kan ge med ett brett utbud av priser. Några populära religiösa presentartiklar är barnets första biblar, smycken prydda med ett krucifix, radband med pärlor, och speldosor prydda med änglar eller med någon religiös inskription.

Personliga och känslodrypande presenter

Utbudet av dopgåvor som kan anpassas är enormt uppskattat. Nästan vad som helst kan anpassas med barnets namn och datum för dopet. Några av de mest populära presentidéerna är minnessaker som sparbössor, olika baby skallror, haklappar, tavelramar, baby filtar och smycken.

Praktiska gåvor vett och etikett kring dop

Om du inte står familjen så nära är det bättre om du ger en mer praktisk gåva annars kan det bli fel med en gåva som är praktisk. Några exempel på acceptabla praktiska gåvor är en bildram, tennmuggar eller Pipmugg/Sippy Cup, babysked i silver och koppset, fotoalbum, vita baby filtar, eller en klassiska smycken eller prydnadsbox. Bestick med silver och vitt i förekommande fall, eftersom vit sägs symbolisera renhet. Babykläder och leksaker bör inte ges vid dop om de inte är utsmyckade med något som är relaterat till evenemanget. Spara söta kläder och leksaker för babyshowers, födelsedagar och julklappar så slipper du göra bort dig.

Pengar, presentkort, sparobligationer

Pengar är lätt att ge men ganska tanklöst. Du kan köpa ett vackert gratulationskort och placera antingen kontanter eller en check på kortet. Ge vad du har råd med. Människor tar gärna emot kontanter, men som dopgåva kanske det inte är så lämpligt. Föräldrarna kan uppskatta det, men det finns inte mycket mening med kontanter för barnet. Att ge kontanter uppfyller din ge skyldighet, men visar inte att du lägger mycket tanke på själva gåvan.  Men om du har total iddetorka är det bättre att ge långa obligationer utställt i barnets namn så att inte föräldrarna tar pengarna.

Dopet – en religiös ceremoni

Dopet är en helig religiös ceremoni som initierar en person, ofta ett barn, i den kristna tron. Om du är inbjuden till en dop fest, är det brukligt att ta med en gåva. Det finns många traditionella och intressanta gåvor som är lämpliga för dop ceremonier. Dop gåvor kan vara allt från religiös till monetära gåvor.

Traditionella doppresenter

Det är mest traditionellt att ge en religiös dop gåva. Detta kan omfatta bland annat en barn bibel, en religiös barnbok, ett Rosenkrans eller ett keramiskt kors. Dessa objekt kan köpas i de flesta religiösa butiker och presentbutiker.

Personliga doppresenter

Många människor väljer att ge personlig doppresenter. Minnessaker dop-boxar kan graveras och användas för att hålla andra religiösa föremål. Religiösa vägg skyltar personifieras ofta med barnets dop information.

Ädelstenar

Smycken är en tankeväckande dop gåva. Ett kors halsband eller ett dop armband är meningsfulla doppresenter. Ett Rosenkrans armband är en annan vacker smycken gåva-Rosenkransen armband kommer innehålla 10 hagel Mary pärlor och en vår Fader pärla, samt ett litet krucifix och liten medalj. Du kan starta barnets första charm armband med en silver dop charmarmband. En dop medalj som har en skyddsängel är en annan populär religiös smyckes present till både pojkar och flickor.

Religiösa minnessaker

En baby speldosa med ett religiöst tema som en ängel eller Noas ark är en dyrbar dop gåva som kommer att vara värdefull. Samlarfigurer, som Precious Moments-serien, eller dop figurer och keramiska fotoramar.

Mer än penning

Många väljer att ge penninggåvor. Men mer monetära gåvor är bra, en mer kreativ monetär gåva är stock eller ett sparande i form av obligationer. Vackert illustrerade och inramade lager certifikat är en underbar gåva, och de flesta kan vara inskrivna med meningsfulla känslor. En populärt gåva att att ge till ett barn är en inramad andel av Disneyserien eller nått annad i den stilen. Andra förslag för barn inkluderar en andel av DreamWorks lager eller en andel av Tiffany & co. Prydnader som är numrerade.

En annat förslag till gåvor är  ett sparande aktier eller dylikt inramade. US Savings obligationer kan köpas på de flesta banker eller online från den Svenska Riksbanken. Ett ee-sparande obligation köps för hälften av det nominella värdet. Svenska spar obligationer med en löptid på  30 år kan också vara en rolig gåva, men kan lösas in för mindre än nominellt värde före den utsatta tiden.

Dop är inte bara för spädbarn

Medan majoriteten av dop är för spädbarn, är många vuxna också döpas varje år. Några presenttips för vuxna dop inkluderar en läder-bundna Bibeln, en CD av inspirerande musik, kristna eller religiösa böcker eller en graverad fotoram för att fira tillfället för att ta några exempel.

Annorlunda doppresenter eller vanliga doppresenter?

Har du blivit inbjuden till en dopceremoni och funderat på den perfekta gåvan, så att du kan förmedla dina bästa hälsningar till barnet och föräldrarna? Om ja, har du kommit till rätt ställe.

Att bli inbjuden till en dopceremoni innebär att barnets familj håller dig högt. En dopceremoni är en väldigt speciell händelse och du bör överväga att köpa en omtänksam gåva till familjen. Doppresenten ska helst vara meningsfull för familjen och samtidigt något som också skulle glädja barnet framöver.

När du bestämmer dig för att gå ut och jaga efter den perfekta dopgåvan, kommer du sannolikt att bli förvirrad över vad du egentligen ska köpa. Du hittar kanske ett par saker, vissa kan vara överdrivna, vissa kanske inte är så söta, och vissa kanske inte kommer upp till dina gåvanormer. Vad ska man göra i det fallet?

Ta en titt på vad Gravyrbutiken har att erbjuda!

Personliga doppresenter

Gör du en liten ansträngning för att få till en personlig doppresent till barnet så kommer det definitivt att återbetalas, eftersom en personlig doppresent skulle visa din omtänksamhet och kärlek till barnet. Föräldrarna kommer bara att älska när de ser sitt barns namn uteslutande skrivet på presenten, tillsammans med barnets vikt, längd och födelsedatum också. En standardgåva kan ändå aldrig slå en personlig gåva.

Livliga och söta gåvor

En baby lockas av färger, så varför inte få en present som skulle ta fram det lilla leendet? En färgstark konstnärlig affisch, med söta teckningar i funky klänningar, är definitivt värt att sätta upp i ett barns plantskola. Eller ett personligt och vackert konstverk som kan presentera barnets plantskola med sin tidlösa beröring. En sådan doppresent skulle säkert bestå i många år och bli hände med som en familjemedlem också. Självklart vill du väl köpa en speciell gåva, eller en annorlunda doppresent för din bästa väns baby, eller din söta lilla systerdotter?

Konstverk

Konstverk visar alltid upp din goda smak. Därför måste du överväga de personliga konstverk som kan köpas som doppresenter för en nyfödd baby och deras familj.

Den unika dopgåvan

Låt oss berätta lite om de unika doppresenterna som kan fungera som givande gåvor för dopceremonin.
För hårdrockarföräldrarna finns en pekbok som vid namn ”Pek Heavy” som är världens första heavy metal-pekbok där alla begrepp inom hårdrocken förklaras för de allra minsta!

Bröstmössa – Boob Beanie, med stor portion humor. Denna utvecklades i Australien av en ammande mamma och har blivit en succé över hela världen.

Andra annorlunda doppresenter kan vara att exempelvis skapa ett resekonto, eller köpa aktier med anknytning till barnets namn. Låt fantasin flöda när det handlar om annorlunda doppresenter!