Dopsmycken

Dopsmycken med personlig gravyr

När vi väljer ut doppresenter vill vi ofta att dem ska vara aningen speciella och att dem ska vara väldigt fina. Många av oss vill också att doppresenter ska vara väldigt personliga och ibland även skapade enbart för just detta tillfälle. I sådana fall så passar smycken med en personlig gravyr väldigt bra. Framförallt eftersom att du själv kan välja vilket smycke som du tycker passar vid just detta tillfälle men också eftersom at du gör smycket väldigt personligt med en gravyr. Vad där ska stå med gravyren väljer du själv. Många väljer att skriva in barnets namn men du kan också välja att skriva exempelvis ett ordspråk eller ett litet visdomsord som du vill att barnet ska ta med sig ut i livet.

 

Doppresenttips namnsmycken silverEn dopgåva är speciell på många sätt och vis. En del av dem som väljer att köpa just smycken som dopgåva väljer en storlek som passar barnet och en del väljer en storlek som kommer att passa barnet när de är vuxet. Du kan välja vilket du än vill. Ett tips är dock att välja en storlek som kommer att passa barnet när de är vuxet. På så vi så kommer de ha mer användning för smycket och smycket kommer att kunna betyda mer än om det vara så att smycket du valde enbart passade när barnet är litet. Tycker du fortfarande att det är svårt att välja om du ska ta vuxenstorlek eller barnstorlek så ta båda två. Det kan vara väldigt roligt att få ett smycke som passar både när barnet är litet men som han eller hon också kan ha på sig vid en högre ålder. Gör du på detta vis så kan du dessutom passa på att ge föräldrarna tipset om att rama in det lilla smycket när det blir för litet. På så vis så kan minnet från dopet också hänga på väggen.

Smycken med en personlig gravyr är verkligen uppskattat och du kan göra så mycket med denna gåva. Du kan helt enkelt verkligen göra den så personlig som du vill att den ska vara och det är inte väldigt många gåvor som du kan göra det med.