smyckeskrin

Smyckeskrin, fotoalbum eller annorlunda doppresenter?

Om du har blivit bjuden på ett dop tycker du kanske att det är svårt att hitta en passande doppresent. Man vill gärna ha minnen från dagen då barnet döps och även barnet själv vill se dessa minnen senare i livet. Det finns en hel massa olika doppresenter att välja på för både pojkar och flickor. Välj ett smycke och det passar för båda könen! En halskedja till exempel kan både pojkar och flickor ha. Man kanske väljer en enklare modell för en pojke och en lite mer avancerad modell för en flicka. Det finns smycken både i silver och guld så det är bara att välja den prisklassen som passar för ens plånbok. Du kan välja ett smycke som passar för barnet även senare och som kan följa barnet hela livet. Eller kanske vill du köpa ett lite mer barnsligt smycke som barnet kan ha när det fortfarande är litet. Hur du än väljer finns det otaliga varianter att välja på, det är bara att bestämma sig för den typen av smycke som man tycker är finast.

Du kanske vill välja något mer traditionellt som till exempel ett fotoalbum som kan graveras. I albumet får de viktigaste av barnets första foton plats och för att göra det hela mer personligt kan du låta gravera barnets namn och födelsedag och klockslag på albumet. Denna present kommer att vara omtyckt av barnets föräldrar och även själva barnet senare i livet.

Speciellt för ett flickebarn kan ett smyckeskrin vara en doppresent som för med sig mycket glädje under barnet småbarnsår. I skrinet kan man samla barnets första smycken och spara dem som ett minne för framtiden. Skrinet är oftast fodrad med tyg på insidan och ovanpå skrinet kan man gravera barnets namn, födelsedatum samt eventuellt dopdatum och därmed blir smyckeskrinet en doppresent som kommer att vara mycket uppskattad av barnets föräldrar.

Det finns även mycket annat att välja på om du vill hitta en speciell och annorlunda doppresent; böcker, bestick och konstglas är bara några exempel. Det är bara att välja bland tiotals olika och fina presenter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*