Smyckeskrin

Smyckeskrin som doppresent

Du går och funderar vad du ska ta med dig till dopet, vad du ska köpa som doppresent. Det är inte något lätt val och man vill ju gärna själv bli nöjd och känna att man gjort allt för att hitta den perfekta presenten. Då är det ett bra tips att välja någon present som du kan göra lite mer personlig. Då faller valet enkelt på att välja en graverad doppresent.

En av dessa presenter kan vara ett smyckeskrin, med just en personlig gravyr på. Detta är oftast en present som köps till flickor, men eftersom smycken blir vanligare och vanligare bland pojkar, så funkar det även för dom.

Ett smyckeskrin kan antingen vara ett klassiskt skrin med olika fack eller så kan skrinet även vara en kombinerad speldosa och smyckeskrin. Det brukar vara väldigt populärt som doppresent till flickor.

Vad ska då graveras på ett skrin som ska ges bort som doppresent? Först och främst så ska namnet graveras in, antingen endast förnamnet eller så skriver man hela namnet, med för och mellannamn. Till det kan man gravera in ett födelsedatum eller dopdatum. Tillåter produkten mer gravyr, så är det kul att få med klockslag, längd och vikt också, på sitt smyckeskrin.

Fundera ut lite innan du börjar och letar ditt smyckeskrin, hur stort ska det vara, hur ska det se ut, vad ska förvaras i skrinet. Då är det enklare att hitta det du söker. Kanske du även har köpt något namnsmycke som du ska ge bort. Säg då att namnsmycket är i silver, då ska du prova att hitta ett smyckeskrin som passar ihop med smycket. Är namnsmycket i form av ett hjärta, så är det passande med ett smyckeskrin som har ett hjärta på locket eller som är utformad som ett hjärta. Hittar du det, kan du vara nöjd och säker på att du kommer att ge bort en doppresent som kommer att uppskattas.

 

smyckeskrin som doppresentNär du köpt din doppresent och tagit den hem, se då till att slå in den med något gulligt och barn inspirerat omslagspapper och knyt fast ett passande kort. Då har du en doppresent som du kan vara nöjd med!