Sparbössor dop

Sparbössor med personlig gravyr

Att hitta en fin doppresent är någonting vi alla önskar när vi är bjudna på dop. Där finns mycket att välja mellan, både stort som smått och i flera olika prisklasser. Den förmodligen mest klassiska av alla doppresenter är sparbössan. En söt sparbössa som ofta har formen av något djur eller exempelvis en traktor. En present som alltid uppskattas. Men även denna klassiska gåva kan bli aningen mer personlig. Du kan nämligen på nästan alla sparbössor lägga till gravyr. Där kan du exempelvis skriva vad barnet heter, när barnet är förr och när barnet har sin dopdag. Vad som ska stå på sparbössan är helt och hållet upp till dig.

Vill du göra din gravyr ännu mer speciell så skriv någonting som vanligtvis inte skrivs på doppresenter. Istället för att skriva barnets namn kan du då exempelvis skriva in ett citat eller ett visdomsord för livet. Någonting vackert och personligt. Det behöver inte heller vara långt. Det räcker med några ord.

 

Sparbössa dop Där kommer varje år nya doppresenter. Du kan hitta sparbössor i nästan alla möjliga tänkbara former. Perfekt om det nu är så att du tycker att barnet ska få en sparbössa i en speciell figur. Kanske är det så att familjen är bönder. Då kan det vara lite roligt om barnet får en sparbössa i form av en traktor eller kanske en gris. Det finns mängder av olika former på sparbössor och några kan du se här. Vill du bara ge bort någonting gulligt så finns där exempelvis sparbössor i form av nallar. Möjligheterna är otroligt många och de flesta visste inte ens att de fanns så otroligt mycket att välja bland. Du ska se att när du väl ska köpa en doppresent så kommer det vara lika svårt att välja som om du gick för att köpa ett vackert smycke. Där är helt enkelt otroligt mycket att välja bland.

Var inte rädd för att vara personlig när du ger bort speciella gåvor. Att vara personlig med en gåva och göra den extra speciell i detta fall med gravyr så blir gåvan så mycket bättre för mottagaren vet att du verkligen tänkt innan du köpt just denna gåva. Mottagaren vet att du valt denna gåva just till honom eller henne. Det är speciellt!